GOD FORTSÄTTNING och GOTT NYTT ÅR! <3 <3 <3

Har inte skrivit på ett tag känner jag. men vi har inge internet hemma än. men ska snart fixa de.
börja känna oss lite hemma nu. Pappa har varit och tapetsera så vi är snart klar med de. han kommer och gör de sista imorn. SKÖNT!
så nu är de bara rumsbord, köksbort och typ nå vitrinskåp vi behöver.. bara å bara.. men de fattas.
men vi trivs som bara den. vill få undan alla kartonger och påsar vi har överallt. sen är allt tipptopp. :D

hade en mysig jul. va först på brunch hos Tess i skutskär, fick en döskalle väska av pappa! :D
sen åkte jag hem till mamma ett tag, thomas fira hos sin syster med farmor å farfar. jag å thomas fick en skit snygg ljus lykta och en god jul skylt typ (?) hehe.

sen skulle vi vara hemma hos svärmor Ingela kl 4, så missade lite Kalle!
där hemma blev de mat mat å mat. först åt vi traditionella julbordet, sen blev de lut fisk. sen fruktsallad med vanilj sås. sen öppna julklappar. sen fika vi, kaffe och bakelse. fy fasiken va mätt man blev..
massa fina julklappar fick ja oxå. en Lila skit snygg klocka som jag ville ha, en döskalleljus lykta från kosta boda. thomas å jag fick en dammsugare och en micro! + massa mer.

men hade en bra jul iallafall.
fest på annandag jul, va hos Tåti och Tessan. hade jätte kul. sen va vi till Cava. inge folk där uppe, men nere på monster va de folk, hade jätte kul. tappa min drink i golvet men sånt som händer.. :D haha träffa massa roligt folk.

nu jobbar jag, sen är de obligatoriskt möte med jobbe... shit pommes.. :P hehe


tack och hej! ha en underbar nyårs afton!!!


Over and out! :D


Heeeeeeeeeeeeeeeeelg

och jag är ledig. men har massor att göra endå. men de funkar. ska försöka hinna med en sväng till furuvik imorn kanske. ska nog sova första natten i nya lägenheten ikväll.. wee.
har inget internet hemma så vi syns på måndag!



over and out!

Less, Stressad och trött.

Behöver jag säga mer? än att allt jag skrev försvann. jäklar va de hoppa grodor ur min mun. *********.
är så stressad över allt. handla julklappar. fixa allt innan jul. ska leja bort städningen i vår gamla i allafall! nån som vet någon billig firma?? 
 
ja jag vet vad ni kommer säga. men timmarna räcker inte till, thomas och jag har 4 jobb som vi ska försöka hinna med. ja thomas har 3 just nu. kommer hem sent på kvällarna och då känner man sig inte så pigg på och göra nå.

sen nu dom senaste helgerna så har jag jobbat. jobbar denna helg oxå. Lucia gudstjänst kl 18 på lördag, sen mässa kl 11 sen dop kl 15 på söndag. sen är de jobb igen! :(  och när det är så här mörkt och trist hur fan ska man orka göra nånting över huvudtaget?? :(

aja ikväll blir de att jobba över oxå. det är konstigt att det är samma folk som får gå hem i tid och alltid jag som får jobba över? tål att tänkas på!

nu jobb... Bläää

ny vecka nya tag!

jadu kan det inte bli fredag så de blir helg. nä just de, ja jobbar i helgen oxå! :( men bara på söndag som tur är. hade tänkt flytta över ALLA grejjer till nya lägenheten på fredag, så man kommer igång snart. fan haft nyckeln sen i fredags. har inte ens börjat packa typ :P hehe

men då kanske man flyttar allt på fredag. sen är det julbord och Lars Winnerbäck på lördag sen är de jobb på söndag! pappa och Thomas ska nog försöka och tapetsera på söndag så vi blir klara med det nån gång! kanske man kan börja packa upp lite på fredan så långt man kommer. sen fortsätta i veckan. så vi kommer nån vart. :D

men va och kollade på soffa, blev helt kär, den finns hemma och allt. kan ta hem den imorn typ. men nu är grejjen att den är färdig monterad och trappan är ganska trång så då kanske vi inte får in skiten i lägenheten!! Gaaaah. ska jag ha en omonterad så kostar de typ 1700 kr mer och då får jag vänta till vecka 3 ca.. de kan ja fan inte göra. behöver ju soffan nuuuuuu!

ska gå dit och mäta och kolla om den går in.. HÅLL ALLA TUMMAR NI HAR!! :D


nu ska jag jobba lite!

om de är mycke stavfel så är de för att allt på datan här på jobbet är jätte smått... :(

ja just de. vi har inget internet hemma.. gaaaaah irreterande!! :P

puss påer!

RSS 2.0