jaa snart flyttar man!

och de är med blandade känslor, blir bara jobbigare å jobbigare, trodde de skulle bli lättare å lättare, men jag kommer nog åka ända ner i botten när jag väl sitter där i min nya lya. helt själv.
första egna lägenheten. det första jag hade i skutskär va leifs. och där va ju thomas lika mycke som jag, sen bodde jag på berget i skutskär. egentligen min första men thomas bodde där lika mycke som jag, så då kändes de inte som om jag bodde själv. så nu ska jag klara mig på egen hand.. LÄSKIGT tycker jag!
men jag har fått fast jobb. alltid nått. skrev på pappren igår. så de känns skönt.

va och lämnade nyckeln till drottninggatan igår. fy fan de va jobbigt och se MIN älskade lägenhet helt tom! :( jag älskade verkligen den lägenheten och tiden vi hade de. jag vill ha tillbax den känslan!

jaja inget och göra åt nu!

jag har skrivit lite med hon som har min lya nu. kanske får nyckeln ikväll eller imorn förmiddag, de skulle ju vara kanon de!! :D
så ett litet ljus i mörkret.


jo jag har köpt en skit snygg tv. en LED tv 46 tum! skit nöjd är jag! sen handla jag gardiner igår. jag gillade dom!

så har jag dessa bakom! ;D najsigthar dom här bakom dom med löv!



så här ser typ min tv ut!
Yeeeeey

väntar på samtal!!

om hon vill ringa vill säga, ska få hämta min nyckel den 3/1, för den 1/1 är en helg. då tycker jag att man borde få nyckeln före helgen. men så funkar inte gavlegårdarna nu förtin!! så jag ringde hon som bor där nu, för då kanske hon kan lämna nycklarna till mig direkt! så om hon vill göra så, så kanske jag får den på torsdag!! weeee

fast helst av allt skulle jag inte vilja flytta överhuvudtaget!!!!!


Snart JUL!

ja idag va de första dagen på länge som jag kände att jag mådde bra! men de va för vi hade kontakt igår! tack. men julen känns endå väldigt svår, första julen utan dig! har likson firat jul med dig dom senaste 6 åren, de känns jävligt tufft, men jag kommer ringa och önska dig god jul iallafall! sen träffas kanske och ge dej en julklapp! det känner jag att jag vill göra.

kommer ha uppersittakväll med mamma iår, förra året va vi hos Angelica, jätte mysigt, men då va Thomas med.  i år får jag åka själv i så fall. det känns bara konstigt. så jag är med mamma istället!!

ja jag skriver nog mer sen!!
nu ska jag jobba lite!

helgen!

ja ni. i fredags va de ju julfest!! hade de ganska kul endå.. man ska nog inte ha för höga förväntningar. då brukar man få roligast!! och de blev skojj!!
vi kom till heartbreak kl 18 och va där till kl 02,00!! haha men va inte as kalas. jag verkar aldrig bli de...
men kom hem kl 3 ca. somna direkt. sen på natten kl 5 ca vakna jag och mådde skit illa. trodde jag skulle spy. får panik då. så satt och skaka inne på toa ett bra tag! som tur va så kom de inge... va vaken kanske 3 timmar.:( satte kl på 10 skulle ju till valbo med Karro, men stängde av och låg till kl 11.

men hade en trevlig dag i valbo med karrolajnen!

men fick inte alla julklappar köpta!! ;(

nu ska jag åka till frissan!!

hade så bra kram

Freeeedag!

gissa vart jag är, joo jobbet vart annars.. :( har jobbat måndag-fredag( dubbelt på fredan), lördag, söndag(dubbelt på söndan), mån,tis,ons,tor,fred. ledig imorn lördag sen jobbar dubbelt söndag.. JAG ORKAR INGE MER..

men ikväll ska vi på julbord, är inte skit taggad, men kommer kanske bli!! hoppas maten är gooood! sen vet jag inte vad som händer.

imorn ska jag iallafall till valbo med Bästa Karro. hoppas jag inte blir så dålig! haha. annars får karro köra!! kommer bli kanon.

livet går fortfarande upp och ner. önskar bara att jag kunde vara skit glad och lycklig varje dag, men de är jag inte!! :(

gick bra och sova hos mamma iallafall, inte alla dagar de gör de.. men inatt sov jag hyggligt iallafall!!

nä nu ska jag jobba lite!

kram

Hej hopp!

ja idag är jag på bra humör, ett tag till iallafall, trotts skavsår till tusen och att man gick in i en vagn å skrapa upp benet så är jag på bra humör. men de svänger fort.. haha

ikväll är det träning, är inte peppad för de faktiskt. svin ont i hälen och armen! fattar inte vad som hände med armen, men ont har jag!! sen ska jag få mammas köttbullar och stuvade makaroner, nog dom jag längtar efter. därför mitt glada humör. + att jag pratat med Karro idag! måste prata med henne MINST 1 gång om dagen. och igår blev de inge och de känndes helt fel. <3

imorn ska vi på julbord med jobbet. är inte skit taggad. men kanske blir.. men jag vet nog varför de känns så.. :(
så vi ses på heartbreak imorn :D

puss och kram och nyp i stjärten!

saknar denna tid!!


hahaha

Många undrar varför BH storlekarna består av bokstäverna, "A, B, C, D, DD, E,F, G och H". Så här är det: {A} Almost Boobs... {B} Barely there... {C}Can't Complain!... {D} Dang!!!... {DD} Doubledang!!!... {E} Enormous!!!... {F} Fake... {G} Get a Reduction... {H} Help me, I've ......fallen and I can't get up

RSS 2.0