detta är kul å läsa när man kommer till jobbe efter att ha varit hemma några dagar!!!

My Eriksson

Jag tycker att det är intressant att se hur du faktiskt tar åt dig. Det råkar ju vara så att jag har fler människor i min släkt än just er. Men eftersom du nu reagerade så är det ju något i ditt undermedvetna som gör att du känner dig träffad och kanske med all rätt?

Och visst de senaste åren har jag inte hört av mig till er speciellt mycket, men det har ju sina anledningar. Och jag tycker absolut inte att du ska sitta och anklaga mig för att inte ha hört av mig innan. Du som vuxen kvinna kan inte sitta och säga att jag som för bara några år sedan var 13 år skulle höra av mig. Jag tycker att det är på tiden att du och alla andra på din sida utav min släkt tar ansvar för allt ni har sagt och gjort.

Både du och farmor, plus alla dom andra, har i alla år suttit och sagt vilken jävla idiot Morgan är och att jag ska hålla mig borta från honom. Farmor har till och med sagt att hon trodde att han hade en hjärnskada och diverse psykiska problem som kan följa med en hjärnskada. Men nu är ni bästa vänner? Så hur kommer det sig då att du för inte alls nå länge sen sa att han var en idiot som bara försökte anklaga Anna och alla andra för allt det han har gjort, att han var ett stort pucko som jag borde hålla mig borta ifrån och aldrig förlåta, hur kommer det sig att han nu är världen bästa bror? Och nu ska jag helt plötsligt glömma och förlåta? ... Visa mer

Ni är alla såna jävla idioter så det är helt sjukt. Tror du inte att jag fattar vad ni håller på med? Ni sitter och försöker provocera mig och försöka få en reaktion från mig. Här kom den, jag hoppas att ni är nöjda. Det är kul att se hur ni alla som har snackat skit om varandra och sagt hur mycket ni hatar den ena och den andre helt plötsligt är stora fina släkten. Det är jätte kul om ni kan samsas för ni lär inte ha speciellt många fler. Speciellt inte med tanke på vilka referenser ni använder er utav.

Juste, Morgan sa att jag skulle få bekräftat från dig vilken stor idiot min mamma är. Så det kan du väl berätta nu? Det är ju också liter roligt med tanke på att du alltid har varit så trevlig mot henne och att du alltid har sagt att jag har en sån fin mamma. Och den gången då jag var i Karlholm och Morgan kom in och sa att det inte ens var säkert att jag var hans barn för att man aldrig visste med min mor. Den gången sa du att han var en sån jävla idiot och att du fattade inte hur kan säga något dylikt.

Men jag tycker att ni borde lära er att kommunicera med varandra, det är rätt så viktigt om man ska ljuga och koka ihop historier. Ni säger ju hela tiden emot er själva men ni är för korkade för att inse det.

Och som du märker så är jag inte ett dugg rädd för att låta hela världen inse vad fan ni håller på med. Jag har inget att skämmas för, det är det ni som har. Och som jag sa tidigare, inlägget var kanske inte ens riktat till er.

hahaha, säger du åt mig att hålla mig åt sanningen? På riktigt? Du sitter ju och ljuger mig rakt upp i ansiktet! Varje gång jag har blivitt uppvaktad så har DU suttit och sagt att jag inte borde ta någon kontakt med Morgan. Sluta var så jävla feg för att erkänna att ni har gjort fel. Och jag blandar inte in några ''oskyldiga'' i det här. Skärp dig. Och du behöver inte skicka ett meddelande där du skriver att du alltid kommer tycka om mig och min mamma. Återigen vågar du inte stå för det du tycker. Visa att du är vuxen, för en gångsskull.




TACK SÅ JÄVLA MYCKET MY! om vi är så jävla dumma i huvudet å jag vet inte allt. varför har du inte sagt nå tidigare? varför har du följt med när vi firat jul och firat dej när du fyllt år? varför ville du ses då? är du avundsjuk på att vi har såååån bra kontakt med DIN pappa och att inte du har de? eftersom du drar upp massa gammalt skit så vi ska bli ovänner igen? är de det du vill. Folk kan förändras vettu!! vi kom inte överens med morgan förut( jag håller mig helst utanför Morgan,mamma och ewwes alla bråk) men nu kommer alla jätte bra överens. å han är världens bästa bror!! Varför kan inte du fatta de. va fan kommer allt de här i från nu??? mamma å ewwe frågade om allt va bra?  då flippar du? 
och du vill inte blanda in nån "oskyldig" vilka är de då? eftersom du skriver " Ni är alla såna jävla idioter så det är helt sjukt" då lär du ju mena alla oss.

vi ska ta ansvar för de vi säger och gör? vad är de vi har gjort dig såååååå ILLA?
Är det nån som kokar ihop historier så är de ju du?

det är fan du som får visa att du BÖRJAR bli vuxen, du är fan 19 bast eller nå!!  börja tjata om nå jävla skit när du va 13 år!va fan är de för mening..??? SKÄRP TILL DIG FÖR I HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!


rygg fan!

har pajjat helt å hållet! är sne som en ost krok! HELVETE alltså! men nu sitter jag på jobbet! man ska ju röra sig fast man har ont säger dom, så jag gick till GD! syrran gick å köpte lunch. så nu har jag fått mat i mej och tagit en tablett! hoppas de blir bättre!
ska till sjukgymnast nästa torsdag! hoppas dom ser om de är nå fel eller inte!
nu ska jag vila lite innan jag går hem!
man ska gå, vila, gå. vila! :D



heippa!

Less less å åter less

idag är jag som rubriken säger. LESS! orkar inte vara kvar på jobbet. fy fan. har ont i magen och mår piss. kommer nog bli sjuk ;( de orkar jag inte med!!
helgen har varit lugn å skön! martina kom förbi en sväng å hälsade på i lördags. sen jobbade jag söndag! när jag kom hem stod de 3 stora fina röda rosor på bänken till mig med ett jätte sött kort!! sötisen min va snäll å köpte de till mig!

imorn rycker naglarna, nu har jag tröttnat. hehe kanske gör naglar igen nån gång! :D men nu räcker de... :D hehe


nä nu ska jag jobba!


LYCKA TILL IDAG STELLA!!! :D

trevlig helg alla!

Nu har jag jobbat klart för denna vecka, ja nästan. ska jobba på söndag :D
träffade martina igår. det va jätte trevligt. synd bara att Karro är en fjantskalle!! :P
skulle bara köpa nagellack och nagelfil. kom hem med en handväska. en party handväska, 4 döskalle örhängen, å 1 par till skitsnygga örhängen, å massa berlocker eller vad de heter, som man sätter på armband. :D skita snyggt!

så vi höres på måndag, har ju inge internet hemma än! :(


TREVLIG HELG! PUSS


Trevlig alla <3 dag alla!



nä nu jävlar

3 inlägg på 3 dagar..haah

nä men idag är jag less. vill inte vara på jobbet, vill bara hem å lägga mig under täcket!
sen blir jag less för de är fint väder ute, kallt men fint! å här sitter jag i nån jävla bunker å ser inte nå dagsljus alls!! ;(

men hoppas ja ska träffa systrarna Päivinen idag iallafall då blir jag på bra humör, bara av att veta att ja ska se dom el nån av dom känns bra! så ja hoppas *håller alla fingrar*
vill ju se tjockis karro :P hehe söt hjärtat!

nu ska jag ta mig an dom där j*vla tidningarna som kommer,


Puss

oj oj

2 inlägg på 2 dar.. snacka om uppdatering :P haha!!

men sitter på jobbet, har stått still i 1 timme snart. en rem i pressen har gått sönder, typiskt. så segt. bara för man har planer så blire så.. skulle hem till Jessica idag för Ola fyller år, sen tvättstuga kl 19! får se om vi ens kommit iväg härifrån då. Joo men de måste vi, men iallafall, dom håller på å limmar remmen nu, men de kommer ta ca 40 min innan de e klart. undra om jag ska gå hem och sortera tvätten medans.
det är de som är skönt med å bo 5 min från jobbet! hehe :D

aja undrar jag vad du snacka med dom om Stella liten! :D kanske inte vill veta!

aja nu kommer folket på jobbet å dom bara kollar vad jag skriver så nu slutar jag! puss påer!




UPPDATERING!!!
Nu har vi suttit från kl 11 ca, blev en massa strul uppe men remar å grejjer. kom igång nu 14,40 :( gaaah blir en lååååång dag detta!!


Uppdatering igen!!!!
Kl är 17,00 och jag är fortfarande kvar på jobbet! :( min arbetstid slutar nu!! men bra med övertid om jag vill vara ledig nån dag! :D hihi.
nu snart är de min sista BUUUUR! yes

.....

ja nu sitter jag på jobbet, vet inte varför vi inte kör, segt. har bara 1 körning kvar, hoppas de går fort så jag kan gå hem, känner mig inge pigg. men men iallafall shit va de började snöa helst plötsligt, å pappa har de bra i Thailand... :D fick sms av han imorse.

jag hade de jätte skojj på fredan, först mat på Olles, MUMMA åt kyckling burgare. sen gick vi hem till Elle ett tag och drack, sen tillbax till Olles. såg Lillasyster utanför så Tessi går fram å frågar hur Martina mår (en annan historia) och sångarn säger: Är det du som är Sanna! Martina, snacka du om mig hela kvällen eller.. hahaha.
henne såg man inte skymten av på hela kvällen. skulle vart vi som gick ut men hon va borta större delar av kvällen!!
men jag hade skit kul iallafall, hejja på martin oxå :D hihihi.

aja sen va jag ute i rörberg och åkte bil på is. fy fan va fort de gick! men de va skojj. sen jobbade jag på söndan, men allt funka. helt chockad.. :P

Jadu Jessi de kommer bilder när vi fått ordning i lägenheten å de kommer ta tid!

tack å hej

tack

Ni som läser min blogg, ska försöka uppd. oftare. men har ju inge liv, vad ska jag skriva om :D hehe.

ikväll ska jag på seans. är lite nervös faktiskt. men MYCKET förväntansfull. kommer bli hur spännande som helst! :D får se om man får ut nå av de hela. kan man gå igen sen.

ihelgen är de Lillasyster som håller i underhållningen :D hehe, han är en liten läckerbit. tycker inte ni de?
sen ska jag jobba på söndag. ja just de. måste ringa å kolla om ja jobbar lördag. gör de nu på engång :)
Wiiiiiiiiiiiiiiie INGE JOBB LÖRDAG! har aldrig varit så glad i hela mitt liv :P hehe nä nu tog jag kanske i. men de lättade upp mig dag iallafall :D

sen ska jag träffa Suzie på söndag, om hon kommer ihåg de.. ska umgås lite å så.
nä nu ska jag kolla om vi kör nån gång!


Puss påer

segast.

ja jag är nog seg på å skriva här, men de är ju endå ingen som läser så skit samma känner jag!

men jag, thomas, mari och fredrik åkte till vemdalen i torsdags. va där tills i söndags.
hade jätte mysigt. hade köpt ny jacka och täckbyxor, och nya gogels (vet fan inte hur de stavas :P ) sen en  ny mysdräkt! :P
gick och hyrde skidor, har inte åkt sen jag va typ 7 år. dom lura upp mig i en skit brant backe. blev skit less. ja de sluta med att jag tog av mig skidorna och gick ner för halva! haha. men kunde inte ha tagit nån lättare backe i början. så man fick känna lite på skidorna. men IKKE. men de gick bra iallafall tycker jag!

basta varje dag, och åt fin middag. men vi hade de hur bra som helst, synd att man va tvungen och åka hem. :(
som kallast hade vi -23 men de gick och vara ute iallafall. lite kallt när man åkte upp i liften och när de gick nerför. men de va lugnt! :D


På torsdag ska jag på seans. undra hur de går. har nån något att säga mig? de återstår och se? :D


Lillasyster på fredag.. wiiiie snyggingen :P haha


RSS 2.0