Naglar!

igår va jag ledig från jobbe. skönt!
träffade Jenny och Edwin på stan, sötisarna. Edwin va vaken den här gången, det va kul, haha fika på George sen en liten tur på stan.
åkte med mamma till skutskär, va hos henne åt mat, sen handla lite smink hos ingela. sen hann jag hälsa på Jessi lite innan mamma skjussade mig till Lena. hon gjorde mina naglar.
är skit nöjd. jätte fina med lite lila strass stenar :D
lite svårt och använda händerna men man lär sig ju!!!

nu ska jag jobba igen!

karro jag väntar å väntar. du är aldrig inne :( IKVÄLL då är jag inne! Puss


Tack Stella :D

Jenny och Edwin förra gången vi fikade ;D

Jenny Och Edwin

Okt. 25, 2009

denna helg gick med en jäkla fart. söndag redan, jobbade till kl 17 i fredags, gick ganska bra för min maskin iallafall, men de gick värre på den andra. hmm fick lägga i några tusen för hand. men Kenneth fixade de.
skyndade hem, hann bara byta om sen kom Jessica och hämtade mig. åkte till Valbo.
Bara för man har pengar så hittar man inget.. blir så less.
sen åt vi på Tennstopet. mumma!! :D hem. han sitta lite vid datan, sen kl 22,30 åkte jag till GD, jobbade till kl 03,00 tror jag hon va, cykla hem. somnade inte förens efter kl 04,00!!

Vaknade kl 10 ca på lördan, fick inte sova ut, thomas väckte mig för han va uttråkad. tack för den! åkte till Ikea. shoppade för 3700kr.
haha känns bra. köpte Tv bänk och ett vägg skåp i svart klarlack!! + 2 skit snygga lila lampor! :D

somnade när jag kom hem. skööönt. thomas väckte mig, ja va snäll och skjussade han till sin kusin. jag va lite stressad. körde hem, parkera. gick mot våran port. kom på FAAAAAAAAAAAAN hade ingen hemmanyckel. fick ta bilen och åka till Thomas och ta hans nyckel. då va kl 17,45 ca. Kl 18,00 skulle vi möta pappa. men hann hem och fixa mig lite. som tur va hade jag hunnit duscha tidigare..
hann snacka med Karro i camen lite. mysigt och nu sitter jag och väntar på att hon ska komma in igen. men de verkar inte som om hon kommer :(

sen kom Jessica och Ola och hämtade mig. möta pappa och Helene på Texas Long Horn på söder, åt mat där. det va gott,dit ska man nog gå igen!! :D dom släppte av mig hos Strand. drack äntligen en Asti. som jag har längtat!! haha.. slutade kvällen på Helt Enkelt. inte så jävla kul. kom hem i bra tid. skönt!!!

söndag. tog en till sväng till ikea. handla lite till. hahaha. lite små grejjer.. handla på Ica maxi sen hem. thomas gjorde mat och jag låg och damm torka.. hihihi. skööönt. och nu sitter jag här, ska snart göra lite taco dip. sen kolla på philip och fredrik. sen en film och mysa med hjärtat!
börjar kl 12,00 imorn UNDERBART!!!

på tisdag ska jag äntligen göra naglar. fasiken vad jag längtar. kommer bli så fint. hela jag känner mig mycke finare när man har fina naglar. visst låter skit löjligt, men alla tycker inte lika som tur är.. :D

Stella, fan vad jag är avis på dej, få träffa en snygging sådär.. Tack för bilden iallafall. sönder tittad! hahaha



denna lampa fast i lila. skit snygg.mumma!hihi Lilla syster.I like Bettan!

just de glömde, köpte ju en massa Betty Boop saker från H&M. I LIKE :D

TACK!!!

Min jul är iallafall räddad, alltid oro över hur mycke man kommer jobba i dec. men nu behöver jag inte vara orolig! :D TACK TACK TACK!!! :D


















~Tårar som inte gråts fryser till is i hjärtat~

Helg?

ja i fredags lämna christer oss på jobbet, hade fått en genom gång på hur maskinerna nere i källaren funkar, en KORT genomgång!! Hmm. första körningen gick bra, men sen gick de käpp rätt åt H*****E!!! tidningar över allt utom där dom ska vara..  men blev klar. gick upp från källaren..
körningen efter de. hmmm.. skulle bara rätt ut inga konstigheter. men de gick inge bra de heller. körde flera tusen över upplagan. men va fan ska man göra?
men kom hem till slut..

sen på kvällen åkte ja till Pillan en sväng. dom drack jag höll på somna. blir så av å jobba 10 timmar tror jag! :D hehe men sen åkte jag hem.
soooooooooooooov länge på lördan. thomas åkte å repa, jag hade en lugn hemma kväll. har ju inga kompisar.
jo jessi kom förbi en sväng! hon hade chicken bits med sig! mumma!! haha. sen kollade jag på film. 2 samtidigt faktiskt! :D svårt å bestämma mig!! haha

sen jobb på söndan. mässa kl 11 sen musikmässa kl 17! hann inte ens hem i mellan, åkte till Ikea sen handla, köpte film, sen släppte av Thomas hemma, jag tog bilen till kyrkan. Han gjorde mat när jag va å jobba.! MUMMA!!


å nu sitter jag på jobbet igen! :D weeeeeeee ;/


puss


weee

Igår beställde jag en bärbar dator, eller Thomas hjälpte mig. kommer nog bli kanon! jag längtar. jag har aldrig ägt en egen.. SPÄNNANDE :D hehe
nu jobb! puss







trött,sjuk å less.

sitter på jobbet, hoppas dom kör snart. vill hem... hehe har bara varit här 1 timme... men endå.
är sjuk. så kunde inte träffa Jenny igår. de va lite tråkigt. men vill ju inte smitta dom. men får ta de en annan dag! :D
va på jobbet igår en sväng, de va jobbigt kan ja säga när man har feber, men lärde mig nya maskiner så de va inte så jobbigt! sen gick jag hem å soooooov! thomas kom hem å gjorde mat, potatis klyftor och korv. mumma.. sen tok städa vi hemma. jag städa toa å thomas tog kök, sen i vardagsrummet!
men fan va jobbigt de är och hålla på när man inte mår nå bra. men Mari å Ingela kommer idag och orkar inte höra nå gnäll så lika bra å städa!! Hmmm..
men ska försöka göra ett ryck idag när jag kommer hem om jag orkar.

hoppas de går bra idag Jessi, ring om du vill!!


puss å kram på er.!



vill inte vara sjuk :(
min babe gjorde varm chocklad till min onda hals igår, sötis!!


Mys
Mys

Ok Ok

sorry om jag är dålig på å uppdatera! :D haha har ju inget liv så har inget o skriva om!!
jobbar som en galning, när ja inte jobbar så jobbar jag lite till! men när ja inte gör de så är ja hemma å degar å får ångest!
men snart så ska vi flytta, blir nog kanon de. hoppas jag på. vill flytta nu. är så mycke tjafs men våran lägenhet nu, ska knäppas kort å grejjer å fixas å donas. men vart fan ska vi göra av våra grejjer. nä de är de ingen som tänker på. dom är så stressad. men va blir inte vi då.. blir så less. man ska aldrig hyra av nån man känner. de har jag lärt mig nu!

ja vill göra nå kul, men vad? har ni nå förslag?

nä som sagt nu måste ja jobba! puss påer!

Dålig uppd.

sorry men de är ju säkert ingen som läser min blogg endå!! haha
men ja jobbar å står i hela tiden. har börjat packa lite smått, hoppas på att vi får flytta in tidigare.. :D skulle vara najs. :D

Karro har flyttat till Norge, :( tråkigt hoppas hon kommer tillbax snart. :D saknar dig!
har träffat Jenny å hennes lilla gullunge!! :D  jätte kul, har saknat henne. hoppas vi fortsätter träffas.
jessi har glömt mig tror jag! :P hehe lär ta oss tid å ses nu! :D

sitter på jobbet nu så de blir en kort uppdatering!!



nä göra en bur kanske!!
 Tack å hej!

haha dansar...

RSS 2.0